Моята история и мисия

Мисията ми

Следвайки пътя към моето благополучие е да помагам чрез моите знания и умения да откриете и извървите вашия път към вашето лично благополучие. Довери ми се и ми подай ръка, а аз ще ти подам моята. Заедно, ще извървим пътя към твоята победа!

Моята история

Още от детските ми години обичах да изслушвам приятелите ми, да им давам смелост и вяра да намират най-правилния начин по който да успяват да се справят в различни ситуации. Обичах да чета книги, участвах  в различни театрални групи и винаги търсех начин да имам богат социален живот и да общувам с хора на всякаква възраст, за да науча по нещо от всеки който срещах в живота си.

 Обичам да наблюдавам хората и техните действия, да разбирам вътрешния им свят. Живота ми се разви така, че напуснах  България, за да търся реализация в чужбина.

Далече от родината си живота ми никак не беше лесен. Преминах през много трудности както всеки емигрант, но това направи от мен един още по-опитен и упорит човек.

Любовта ми към това да изслушвам и разбирам хората, както и да бъда полезна на този свят, никога не угасна в мен. Това ме накара да  уча социална педагогика.  Разбрах, че това е моята мисия, да слушам хората, да разбирам проблемите им и да им помагам да намерят най- правилното решение, използвайки  своя собствен потенциал, който  носят в себе си.

Така повече от 20 години работя с тинейджъри без родители, както и със семейства емигранти в Белгия, от различни краища на света и с различни социални и здравословни проблеми. В последствие преминах през много обучения в областта на психология и правилната ненасилствена комуникация.

Желанието ми да помагам на хората, прилагайки тези знания ме накара да завърша и обучението за консултант по личностно развитие, както и за констелатор, което ми отвори още по-широко света  към едно истинско осъзнаване на вътрешния психологически и духовен свят на човека.

С помощта на различните практики и констелации, които усвоих, мога да помогна да намерите наистина пътя към вашето благополучие и да заживете живота на вашите мечти във всеки един момент, тук и сега! Разбрах, че няма неосъществими желания, трябва само силно да ги поискаш и да повярваш. Аз повярвах и успях, повярвай и ти!  Ти можеш и ти го заслужаваш!

Аз повярвах и успях, повярвай и ти!  Ти можеш и ти го заслужаваш!