За мен

Аз съм Нели Христова. Завърших образованието си в Белгия, където от 20 години работя като специализиран психо възпитател с деца емигранти в тинейджърска възраст, както и със семейства с деца. Участвам в различни  мероприятия и международни  конференции по теми свързани с психологическото израстване и етиката във възпитанието на децата. През 2019 година имах честта да бъда поканена на един тридневен симпозиум за френскоговорящите стани в Канада, където бях една от тримата колеги с които представихме Белгия по тази тема. Работата, която представихме беше избрана да бъде публикувана като материал за учение в най-големия университет в Квебек.

Освен това съм сертифициран треньор по личностно развитие и констелатор с което помагам на родителите да бъдат все по осъзнати придобивайки все повече умения в съвременното възпитание на децата.

NEli

Мога да бъда полезна с

В качеството си на сертифициран треньор по личностно развитие също така мога да помогна да откриете себе си и вашите желания, да разберете вашата мисия в живота, за да го изживеете с лекота, усмивки и цялото щастие, което заслужавате!

Констелациите които правя помагат за осъзнаването на принадлежността ви към вашия род, което от своя страна разкрива невероятния ви потенциал, които носите в себе си за постигането на най-съкровените ви мечти за семейство, деца, любов, хармония, бизнес и пари.

Всички това заедно с няколко допълнителни продукти за здраве и красота, които можете да намерите тук, ще ви помогна да сте в добро както психологическо така и физическо здраве.

Тези дейности ги извършвам през Zoom, Viber, WhatsAp или Messenger

Конфиденциалност- Дискретността е гарантирана. Всичко, което се случва тук, остава тук.

 

Сертификати